Garanti

Bilgaranti för din trygghet

Kvalitetsmedvetna återförsäljare av fordon erbjuder garanti till dig som köpare. GarantiDirekt har nöjet att administrera garantier åt de ledande återförsäljarna på marknaden. GarantiDirekt tillhandahåller marknadens effektivaste system för hantering om något händer med ditt fordon, allt för att du som köpare ska få bästa möjliga service vart du än befinner dig.

 

En produkt från:
Solid Försäkring
Solid Försäkring är Sveriges ledande försäkringsbolag inom specialiserade försäkringar.
Solid Försäkring har lång erfarenhet av garantilösningar och är GarantiDirekts
försäkrings- och uppdragsgivare.

Våra paket

Garanti Large

Large är förmodligen den mest omfattande garantin för begagnade bilar på marknaden. I princip är det bara delar som omfattas av normal service och underhåll som inte ingår i Large. Denna garanti går att få på bilar som är max 7 år och har en kilometersträcka på max 120 000 km.

Fullständiga villkor

Garanti Medium

Medium är en blandning av Large och Small och passar bra in på bilar som inte kvalificerar sig för Large pga ålder och/eller kilometersträcka. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 170 000 km.

Fullständiga villkor

Garanti Small

Small är utformad för dig som köper en något äldre bil och/eller med högre körsträcka. Small omfattar de väsentligaste delarna i bilens drivlina. Denna garanti går att få på bilar som är max 10 år och har en kilometersträcka på max 220 000 km.

Fullständiga villkor

Vägassistans

Vår generösa Vägassistansförsäkring ger dig hjälp om ditt fordon stannar och du inte kan köra vidare, på grund av t ex. motorstopp, bensinstopp eller punktering. Vid akut hjälp ring 0771-10 34 00.